Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Jedino što cucla bateriju ko nenormalan.
U nekih 25 minuta igranja sa appom (dakle stalno prčkanje) te Wi-Fi i naravno GPS upaljen baterija je pala za 10ak %
|
Očekivao sam da ćeš reć bar 30%, jer ne vidim što je tu čudno -> samo 10% pada baterije nakon 25min, WiFi itd.. (po meni je to vrlo dobro, i posve ok, govorim općenito za jedan smartphone, a ne za Nokiu 3310

)..
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Inače, što se tiće cijene karti, stvarno su preskupe. Ajd za jednu kartu dati 8€ al da bi stavio 4-5 karata to je već o-ho-ho € 
|
Tako nekako i ja razmišljam..
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
EDIT:
Jedno pitanje. Npr, kupim kartu Njemačke uz ovu već kupljnu kartu Hrvatske, i stavim odredište Munchen, dali će on mene navigirati i kroz Sloveniju i Austriju ako nemam te mape? (pretpostavljam da ne?)
|
Pa i dobro i logički pretpostavljaš.. Kroz što će te navigirat ako nemaš kartu.. Očito će bit prazna površina u kojoj ćeš možda jedni vidjet sebe kao strelicu, autić ili kako već, sve dok ne dođeš do granice države za koju imaš kartu.. Isto tako možemo reć da te uopće neće navigirat, već ćeš se morat sam služit putokazima

Ma mislim, ovo pričam sve bez trunke iskustva sa takvim ili sličnim situacijama ali pretpostavljam da bi to bilo tako nekako..