View Single Post
Staro 04.06.2011., 22:40   #10839
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
@ Vuco SLX je 689g komplet bez rotora (333g Front/ 356g Rear) a code5 je 913,52g (444.52/469) tako da mi se to bas i ne cini isto... Mislim lako za rucicu, al nebres rec da cetveroklipna klijesta sa skoro duplo vecim paknama omaju istu masu ko i dvoklipna, normalna klijesta....Ja nisam ni reko da pljujes po njima, samo da pricas iz svog iskustva, koje...
A apropo nuklearnih fizicara i slicnih naucenjaka, samo sam htio istaknut da jos nisam ni pakne spalio jer sam do tad sa njma napravio kojih 10km po gradu ukupno... Poslije je to ipak druga prica...

Heh, da steta da su Nikove sad tak u banani, jer stvarno bih htio probat dal se osjeti tolika razlika koju sam ja osjetio kad sam na shimanu LX preso na hope-ove rotore sa njihovih original shimanovih... Cudo... Mozda se to tolko na ovom skoku osjeti jer mislim da od shimana jedini rotori koji valjaju su SLX i XT (ovaj novi dizajn, jel) a ja sam imo LX rotore komplet tad... Moze bit da ovo i nije tak velik skok, jer i ti avid rotori su dosta hvaljeni i cak su te stare shimanove i na bikeradaru za test mijenjali njima za bolju snagu tj. to su kao preporucali pod obavezno

@ Nik Znaci imas u biz i protei, tako je, a sta se tice velicine rotora, ja bih na tvom mjestu isao na 203/180 s tim da to uzmes s rezervom jer vidio sam da si se nazifcirao sa centriranjem 180 a sa 203 je to..... Kak da se izrazim a da nebudem prost.... Ha, delikatan posao
Pa cisto da uzmes i to u obzir i ne ostaris prije no sto bi trebao
the55mic je offline   Reply With Quote