View Single Post
Staro 04.06.2011., 19:34   #10833
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Nik evo i moja 2 centa...
Daklem kao sto je Vuco spomenuo, ja imam SLX, i kocnice koce da to nisu istine, a opet, lagane su i imaju gro modulacije, iako tebi to ne igra ulogu, posto si vozio elixire i kocis sa dva prsta, no...
Uglavnom, no na sta bih ja htio skrenut paznju je nesto o cemu nitko ne vodi brigu kad razmatra snagu kocenja, zagrijavanje kocnice (pakni dakle) i sl. a to je ROTOR!!! Dakle, rotor ekipo... Vuco kad je probao moje 3 dana na bajku, nove, SLX-e kojima jos nisu bile spaljene pakne, nit su bile razradjene i sl., ostao je iznenadjen kako dobro koce i kolko bolje koce od njegovih, tj. SLX-a koje je on imao... (mislim da si ti njih samo odzracio dobro i posjeo ih na bolje rotore sa boljim paknama da bi one tek tada kocile punim potencijalom i nebi ih mijenjao, vozio bi ih i sad )
Poslije toga, kad su kocnice sjele i upoznale se sa rotorima, odzracile se (radi promjena buzira) kocnice su kocile jos bolje, i svima vama kaj vozite sljeme i osobito Vuci koji se ocito zajebo par puta sa polovnim kocnicama, pa sudi, naravno, prema svojim iskustvima bih zelio da probate moje SLX-e, ispravne, pravilno odzracene i sa "pravim" (citaj malo boljim) rotorima pa tek onda, ako im to nece bit dovoljno, razmatraju po meni, definitivno nepotrebni overkill sa dh kocnicama na xc, am, pa cak i enduro bajkovima....

p.s. rotori su Hope Saw i kazem, mislim da pola vas samo promjeni rotore i kupi postene pakne, bili bi prezadovoljni sa kocnicama koje trenutno imaju, a to je definitivno isplativija investicija od mijenjanja kocnica...
the55mic je offline   Reply With Quote