View Single Post
Staro 04.06.2011., 17:39   #10829
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@Vuco
Kod The One/ RX mi ne odgovara cijena - probija limit ...iako kad se odbije porez zaokruzim cijenu na 2 somica.

Gledam u cjeniku Alan prima, Gustav M, set p+z za 1860kn - primamljivo jer toliko je Louise bat...samo treba provjeriti stanje na lageru.

Trenutno mi je na 1. mjestu pouzdanost, pa tek snaga...ionako vozim s 2 prsta i imam opaki stisak pa ako celjust nema snage, imam ja .

Najisplativije bi bilo upiknuti kod Alesa XT...ako zaustavljaju 2 die 4 onda ce i mene (znam da po snazi ne mogu parirati Elixirima).

...najgore je od svega sto mi ode lova iz dzepa, a hocu se voziti.

@2 die 4
Pratim kompletnu ponudu na black marketu od kad su mi kocnice riknule tako da sam vec vidio oglas...radije dam Alesu za nove The One/Rx Formule 1976kn (bez poreza) nego Zlayi !700kn za polovne R1 i k tome da cekam jos tjedan dana.
Ak kočiš sa 2 prsta, to je druga priča. Ja sam mislio da ti jednim prstom Elixir koristiš. Onda će ti svaka - Louise, XT ili RX biti dobre. One imaju snage, ali ih se treba i stisnuti pošteno. U tom slučaju, birao bih XT. Velim, ja sam bio oduševljen SLX-om koji nije kočio kako spada (Mic i speedbraker imaju SLX koji je kočio jače od moje), jer ga doslovno nisi trebao ništa dirati godinu dana osim kod zamjene pakni (kupio Superstar Organic i bile kao origigi Shimano resin).

Čak bih se usudio reći da je XT/Louise malo bolji od RX-a što se tiče zagrijavanja. Imaju veću zapremninu ulja čini mi se i malo duže ih se može držati da se ne pregriju. Mada bih tu najveću pozornost obratio na dizajn ručice, da 2 prsta fino sjednu. Nisam siguran dal RX tu ima prednost nad drugima, čak dapače.

EDIT:
Gustav je uvjerljivo najteža DH kočnice, čak brijem 150g po kočnici da je teža od ostalih. I nisam siguran, ali nekako mi zuji u glavi da se kod Gustava samo jedan klip pomiče (kao mehaničke kočnice), ali to me nemoj držati za riječ.