Citiraj:
Autor Vuco
Nađi neku ramu koja ima sa 120mm vilicom head angle od 65.5°  . Iskreno, zaista ne mogu pojmiti kako će se ta rama penjati.
Ovo za Enduro bajkove, mislio sam na fulke sa 150-170mm hoda iza i napred. Oni otrilike imaju taj kut, a ova još ima manji - sa manje hoda. Položeniji si, brži dolje, sporiji gore i na manjim brzinama nije toliko okretan bajk.
Na 130mm će kut biti još manji (neprimjetno), a sa 85 će biti veći, iako onda bi trebao paziti na visinu BB-a kod penjanja.
Cijena rame sa PDV-om, shippingom i carinom je negdje oko 2200kn da ti dođe do nas. U slučaju da nemaš neki drugi način (probaj se dogovorit sa nekime da ti rama u SLO dođe), to je puno love s obzirom da se danas daju neke fulke naći za ~2000kn (Haro i slično).
|
E sad pogotovo neznam sta da uzmen, sad san opet na pocetku.....

Nerazumin se toliko i znam samo za 5 firmi koje rade rame i sve su priko 300e (bez postarine i pdv-a)
Jel mi pliz ti mos priporucit neku ramu ili ko drugi sa foruma jer stvarno neznam ni da trazim vise.
btw. split je uglavnom ravan grad ima uzbrdica al malo, ima 2 zahebane na marjanu i mislin da su oko 1 km duge tako mislim da to nije strasno. nisan bia na sljemenu niti znam kako izgleda al po pricama izgleda da je vama puno zahebanije pa se opet penjete sa dh bikama.
@cuks: sta prije nisi reka da zelis te pedale, iman ih ja i nisu mi pasale pa san ih tia minjat za npr. V12