View Single Post
Staro 04.06.2011., 02:31   #2640
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Znaš koje ti je moje mišljenje, uz jedan HTC a pogotovo u ovome trenu Sensation, na GS2 se mogu samo nasmijat, ma kakav Samsung..
Mislim da podcjenjujes samzunga. Galaxy s je defitivno bolji od bilo kojeg htc-a u toj klasi,u svemu osim u kucistu. Bas sve ima bolje od baterije pa do kamere,zvuka, ekrana itd. Imao sam 3-4 htc-a u par mjeseci i jako se razocarao osim u podrsci tj. community-ju.

Sto se sensation-a tice,vidjet cemo tocno sto ce biti kad dodje. Tako su i za desire i za desire hd govorili da su zvijeri a na kraju jedino sto je zvijersko kod njih je community i kuciste. HD snimanje nemoguce,slika losa, ekran obican lcd,zvuk los,baterija losa (osim kod nekih koji se kunu u par dana trajanja). A galaxy S snimanje bez trzanja,slika odlicna (mana-fali flash) ,zvuk odlican,baterija solidna , kuciste - jeftini plastikaner,ekran - superamoled,graficka sgx540 itd) Treba probat vise telefona pa suditi. Zasada sam sudrzan dok ne probam taj sensation,jer se i meni svidja, a ako stvarno bude radio kako treba,a ne kao na prethodnim modelima da sve radi polovicno (konkretno multimedija) ,konacno potpun HTC proizvod.
EDIT:
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Neznam po čemu je HTC Sensation bolji od SGS2.... Jedino nešto veća reza, no uglavnom nebitno. Amoled je puno bolji, jača baterija, puno manji gabariti i više memorije su mi puno važnija karakteristika.
Taman sam pisao,nisam vidio post,pa samo da se nadovezem na kolegu.
spawn je offline