View Single Post
Staro 03.06.2011., 00:42   #10768
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Pa dobro srale7 di si bio do sad...najzanimljivije kaj je i meni palo na pamet da bi trebao probati zarotirati adapter ali odmah nisam imao vremena pa sam odokativnom procjenom zakljucio da i ne treba probati...jos sam sam sebi rekao pa koja bi budala stavljala natpis s kontra strane...na koncu sam jedini bedak ja .

No dobro, bajk ce za vikend biti spreman...jos samo da kupim mem. karticu za kameru i idemo se voziti.

Uh...sve mi je neugodno kakav sam majstor
Tak ti je to sa svim manje vaznim stvarima koje te bas ne zanimaju Naučiš ih kad te pocnu problemi s njima.
Bio sam primoran malo detaljnije proučit adaptere, naime jednom sam kupio "prednji" 203 adapter i kad sam ga pokusao instalirat, nikakako nisam mogao dobit da čeljust bude kako treba, tj pakna nije nikako nije kočila cijelom povrsinom. Na adapteru je pisalo "FWD" i strelica. I nakon pola sata googlanja sam skuzio da mi je dečko prodao krivi adapter, tj straznji 203. A ovo "fwd" nije značilo "prednji" vec se odnosilo da strelica treba biti okrenuta prema napred. Ali ni on to nije znao, nego ga je vozio napred i vjerovatno syebao pakne.

Nadam se da se svi zajedno vidimo u subotu

srale7 je offline   Reply With Quote