View Single Post
Staro 01.06.2011., 16:20   #10694
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nik, dobro si odabrao. Ako se dobro sjećam, cijena će vani biti oko 400$ set bez rotora. S obzirom da Alanprim drži cijene kao vani (kad nemaju akcije vani), onda se može očekivati da će takva cijena biti i kod nas. Vjerojatno će SLX 2012 biti isto takav, minorne razlike u snazi, no cijena će biti manja vjerojatno.
To su jedine kočnice gdje će ti snaga ostati ista. Jednostavno kad su Elixiri ispravni, ništa im od ovih kočnica do 1500kn ne može konkurirati.

Jedino trenutno jače od Elixira (a da nije Avid) trenutno može biti jedino Marta ako je ispravna, Saint i The One od Formule. A to su sve 2000+ set kočnice.

@Max
U rangu XT-a i SLX je Formula RX. Cijena je oko 650kn za komad bez rotora. Jedino što i Formula koristi DOT tekućinu.

Ove Louise što si linkao ne bih kupio bez obavezne probe. Previše sam se opekao na te polovne kočnice preko dropa, da bi išao na slijepo kupovati. A mislim da će se onda iznenaditi, vjerojatno neugodno. Svaka Louise koju sam nakratko probao nije bila niti blizu onoga što se o njoj tvrdi. Trebala bi biti jača od Marti, ali do sada - ja nisam vidio niti jednu koja je kočila jače od poluispravnog Elixira

@hash
To LHM stalno što spominju je od Citroena kao mineralno ulje za kočnice. To možeš koristiti kod Shimana, Magure i ostalih koji imaju mineralno ulje.