View Single Post
Staro 01.06.2011., 15:19   #10688
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Zato bi ja to prvo pogledao zašto i gdje curi na ručici, a da bi to pogledao moram rastavit. Ako bi i kad bi uspio sastavit poslje toga mi treba bleed kit. Ne diram ništa dok znam da mi netko može to odzračit jer mi je ovakva kočnica dobra jedino za po jarunu.
Imaš technical manual od Avida gdje ti je rastavljanje svega objašnjeno step by step.
Kad prođu rokovi, moš doć do mene pa ćemo probati to sve skupa odjednom napraviti. Samo kaj su mi tek rokovi počeli. Pozvat ćemo i sraleta, on je Avid expert
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Hehe, a kad sam ja rekao da neću ništa što ide na DOT tekućinu (namjerno nisam rekao ulje jer ono to nije) onda ste mi se smijali!
Ja se dam kladiti da je 90% problema uzrokovano tom tekućinom i njenim popratnim svojstvima!
Ne koristi Avid jedini DOT tekućinu, a on jedini očito ima problema sa time. Hayes, dok je prije bila valjda jedina hidraulika na tržištu je doslovno ekipi 5 godina radila bez ikakvih problema ili potrebe da se odzračuje. Prije bih rekao da je to do konstrukcije klipa i to što je unutra sve plastično kod Avida, nego do DOT tekućine.

Blue je pao i tu je sve stvar sreće kako će tko proći.