View Single Post
Staro 30.05.2011., 18:53   #10626
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Thnx. na odgovorima al ja san cilja na rame tipa DMR SIDEKICK 2 (pricam o obliku rame) samo me mucila velicina jer takve rame bar koliko san vidija dolaze u velicinama 14", 15" sta mi pari premalo i nije za voznju svaki dan (po mom misljenju)

s obziron da san ogranicen financiski tia bi moc pribacit sta vise djelova sa mog XC-a na tu ramu (da napomenem imam novu vilu Tora 302 U-turn).

Znao sam da ce vam bit smjesna izjava lagani DH al reci mi u Splitu koja ima ozbiljna DH staza?
Ima jedna jedina na Marijanu i to su podjeljena misljenja jeli to uopce DH ili ne. Zato san i reka lagani DH. A i tia bi naucit malo skakat sa bikon, koji trik i tako to.

I znam da je vama ovo sve (moja pitanja) urnebesno smijesna, al vjerovatno bi bilo i meni urnebesno smjesno kad bi me netko od vas pita nesto u vezi motora al svejedno zato i je forum da razmjenimo iskustva i naucimo nesto

srale7 mos ti rigat koliko os al niko se pametan ni rodija i samo da znas naucija san sta je pogon
i nezelim preradit moj xc nego ga zelim prodat i uzet drugu ramu koja ce mi vise odgovarat
Za info radi se o Gary Fisheru Advance G2 disc.
Smarty je offline   Reply With Quote