Da se i ja javim s prvim dojmovima o mom
Jamisu.
Napravio sam oko 400km otkad ga imam i prezadovoljan sam. To mi je prvi bolji bicikl pa nisam baš objektivan previše no eto.
Diskovi su me ispočetka živcirali zbog škripanja, no otkad sam složio nema nikakvih problema. Snage ima dovoljno, pogotovo za po gradu i ovoj varaždinskoj dravskoj šumici di se najviše vozim. Eventualno kad kapne neka para, stavit ću naprijed veći rotor. Nije da mi još treba, više estetski

Jedino je kriminal kad negdje ostavljam bicikl u onim rešetkama, obično il se nasloni na disk, il ga pritisne i definitivno bicikl zbog toga nije za po gradu.
Pogon i mjenjači, nemam šta za reći, sve radi kako bi trebalo. Ispočetka sam bio u problemima jer sam krivo šaltao i nisam znao u kojoj sam brzini i proklinjao onog tko nije stavio brojeve na mjenjače.
Obruči i gume: zasad je kamilica vidjeti kako kotači neidu u osmicu. Do kad će to tako biti neznam. U biti ni neznam koliko su to solidni il loši obruči. Što se tiče guma, u šumi dobre, po gradu užas. Manje se čuju ripne kad se traktorom vozam po asfaltu, a i dobrano otpor pružaju.
I sad na kraju RST vilica. Iako nisam vozio neku bolju, imam osjećaj da je to najlošiji dio bicikla. Kad sam vidio kako je samo loše ofarbana sve je bilo jasno, ko da su se djeca igrala s penzlom. Od podešavanja Rebounda nema neke vajde, sve je to isto, bar mojem neistreniranom
oku. Zato Lockout radi dobro

Stvarno je lakše uzbrdo al se rjetko sjetim da okrenem puce ccc Vjerojatno bude zamjenjena, al prvo mora ova ispustit dušu.
Od ostalog, opremio sam ga s ciklokompom iz lidla koji je zasad izdržao neke padove i pranje u praonici te je pala još torbica trokutasta za ramu.
Hvala svima koji su mi pomogli sa savjetima kada sam kupovao bicikl, posebno Niku i Vuci te zgmmaxu koji je stavio oglas s njuškala vamo u temu, tako da sam uspio kupiti doslovno nevoženog
Duranga2 za 3 soma
Znam da je post duži, jbg