22.05.2011., 23:00
|
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Autor Genessis
Za zastitu bika cu radije uzet sada nesto jeftinije ipak bike nije toliko primamljiv kradljvcima(bar mislim).
A za svjetiljku neznam vidjet cu sto se nudi u okolnim ducanima.
Kakvu bi mi vi preporucili s obrzirom da nekad vozim po noci vecinom ravna(asfalt,beton) podrucja. do 200 kn.
|
Citiraj:
Autor Nik
@Genesis
Ako nemas pare za solidnu zastitu ( IMHO, U-lock od 350kn+) onda se okani vezivanja bicikla kojekakvim sajlicama koje se prerezu s obicnim kombinirkama, jer krade se doslovce sve i bajk od 200kn, koliko vidim po netu.
|
Meni se ovo čini dosta dobrim za tu cijenu, na žalost, trenutno je nedostupno. Ne bih rekao kako se to može presjeći kombinirkama, trebala bi "malo" veća kliješta.
Citiraj:
Autor Demon Hunter
Akcija 20% još uvijek traje, kao i 20% popusta za zaposlenike HT/Iskon-a.
Ono u čemu sam ja imao sreće je da se nekih tjedan dana taj popust zbrajao (više nije tako). Napisao bih ovdje da ljudi znaju no pukom srećom sam išao kupiti bike zadnji dan te "duple" akcije.
Što se bicikla tiče... Nisam iskusan niti pretjerano kompetentan za neku ozbiljniju raspravu - no ja sam biciklom oduševljen.
Ono čime nisam oduševljen je Intersparovim servisom. Kupljen je u Westgate-u gdje im je i servis i "kupi i vozi", drugim riječima rezervirani bike ima već obavljen nulti servis. Koji je u mome slučaju obavljen katastrofalno 
Oba kotača imaju quick release koji i nije bio baš pritegnut, pakne na diskovima nisu bile dobro centrirane pa sam i to morao podesiti, par drugih šarafa je bilo slabo pritegnuto i ono najgore - prednji derailer je jako loše podešen i više brzine jednostavno nisu bile moguće, tj. jedva bi se lanac prebacio i onda bi još i strugao. Kao što sam već rekao, nemam nekog pretjeranog iskustva no uspio sam uz pomoć Google/Youtube podesiti kočnice i prednji derailer.
|
Hvala na informacijama i šteta što je to već prošlo. Kako sad računaju te popuste, prvo -20% pa onda na taj iznos još -20% ili?
|
|
|