Citiraj:
Autor Genessis
Momci evo postam u ovu temu u potrazi za pomoci.
Zanima me gdje mogu u okolici splita kupit glavne biciklisticke potrepsitne (najjeftinije/najfunkcionalnije).
Trenutno mi na pamet padaju kompjuter(mjerenje km brzine itd), lanac na šifre(trenutno imam improvizirani lanac i lokot ) i svjetiljka.
Te ako mi mozete preporucit brendove koje najradije kupiti.
Oprostite me zasto nisam pregledao ovu cijelu temu al ona broji 348 strana i nadam se da cete me razumjeti.
Htio bi da me to izađe sto jeftinije posto sam te pocetnik.
Vozim se vecinom po cesti ali znam skrenut offroad/makadam ali ne zadugo.
Napokon je doslo vrijeme reagiranja. Zeljan sam informacija 
Ispricavam se na ponovnom postu.
|
svjetlo:
ako se ne mislis vozit niz brdo po mrklom mraku bilo koje svjetlo koje moze blicat ti je dovoljno (treba ti zadnje crveno i prednje bijelo)
dealextreme.com ako imas paypal i da ti se cekati oko 25dana da ti posiljka stigne, u suprotnom odi na plac i kupi najjeftinije kaj nadjes, ne ocekuj da ce raditi savrseno ali dobra lampa s baterijama kosta 250kn+ i nepotrebna ti je ako se ne vozis kroz sumu, odnosno ako ti treba tek tolko da tebe vozaci vide
lokot:
kvalitetan kosta oko 500kn +- 150kn, vise para vise muzike, sifre ne valjaju kao ni sajle, treba ti u-lock
ovisi koji bicikl imas kolko ti se isplati ulagat u tako nesto ali imaj na umu da se sajle prerezu samo tako, kombinacija sajele i u-locka je najbolja jer tada lopovi moraju nosit dva alata
ciklokomp:
dealextreme.com
ne preporucujem wireless jer je ekipa znala imat problema s njim al nisam nikad imao pa je ovo iz trece ruke

ako nemas paypal i ne da ti se cekat 25dana da stigne onda kao i lampa, oglasnik i plac i kupi najjeftiniji
ako hoces malo bolje nesto (cifre su oko 150kn i vise) kupi VDO, ljudi su uglavnom zadovoljni kolko sam ulovio