View Single Post
Staro 22.05.2011., 00:13   #10426
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Mogao bi usput napisat koju riječ i o tom marzu
Ne volim bas previse tipkat al aj
Sve kaj cu napisat cu napisat u obliku neke usporedbe sa pajkom posto mi je to prva ozbiljnija vilja (aj tora prije toga al...)..

Daklem, vilja je ova;
http://www.marzocchi.com/template/de...Oggetto=55953#
Prvi dojam s pajka na 55 je bio, zao mi je kaj sam prodo pajka... Zasto? Marc nije tolko osjetljiv na sitne neravnine, a to je prvo na sto sam naisao kad sam izaso iz stana, no mozda to nije samo do njega, to mi je i prva zracna vilja a zrak i coil nikad ne rade isto iako je ovo cak kao neki dual air marc (ata gore/par dolje, dakle ima dvije komore u istoj nozi)... No... Provozavsi staru rutu na dotki, poceo mi se sve vise svidjat, vozim ga na 155mm hoda (radi atc-a, ne zelim choppera vozit), ima ata podesavanje (125-165) i tamo sam tek osjetio tih cm i pol vise hoda i 250g manje mase... Da, osjeti se... No, to je bio trenutak kad mi se tek poceo svidjat do neke razine pajka... Eh, zatim sam dva puta provozo vilju po grmi, neki jumpovi i to, i totalno se zaljubio u vilju, oprostio joj ovo sto nije bas osjetljiva na sitne neravnine ko pajk, al zato sve drugo odradi ili isto ko pajk (recimo dotka) s tim da je laksa, cvrsca, ima vise hoda nego pajk, gotovo isti atc (3mm visi na 140)... Da, dobro ste procitali, ovaj marc ima najnizi atc od svih marceva koji su ikad proizvedeni, a koji su poznati po tome da su dosta tezi i imaju nesto veci atc od konkurencije... Ova vilja je sve samo ne to... I kao sto rekoh, ovo je ipak po sluzbenoj stranici AM, FR vilja i ovaj FR se definitivno osjeti naspram pajka (daklem na grmi i tokom malo zesceg abjuza) koji je samo AM i jednostavno ne ponasa se tolko dobro, stabilno i cvrsto kod nekog skakanja i malo zesce voznje...
Ukratko, vilja je za ono sta ja vozim i kako vozim i za koji bajk je

Eto, to je "ukratko" to, nakon 2tj testiranja vilje skroz mi se svidja i isto tako sam skroz uzbudjen probat sad shermana, bas me zanima dal ce moc nadmasit ushicenost, zadovoljstvo i sigurnost koju mi je pruzio ovaj marc...
Pa cemo vidjet kaj ce se na kraju vozikat samnom i gosponom Cann-om

Cheers
the55mic je offline   Reply With Quote