Evo Žac i ja obavili šoping uspješno (nije bilo bidona za jednog frenda) i ja još jednom moram samo pohvaliti Aleša!
Naime, došao sam znajući (jer smo se dopisivali mailom) da tek danas dolaze mjehuri ali su trebali doći do 13h, kada smo došli tamo još ih nije bilo i on je uredno nazvao kurirsku službu i oni mu rekli da dolaze u 15h, pošto je to ipak malo predugo bilo za čekanje, on (Aleš) se dosjetio i fino mi je iz jednog od ruksaka izvadio mjehur (ima sve nove ruksake od Camelbak-a sa novim mjehurim) i prodao mi mejhur a onda kad mu dođe je rekao da će ga samo zamjeniti!
Mislim da bi to kod nas napravio NITKO pa ni on!
Svaka mu (im) čast tamo u Maratonu i sigurno ću ih opet posjetiti!
Budući da nije bilo Bidona koje sam trebao da bi došao do 50€ cifre koja je potrebna za povrat poreza onda sam kupio i Topeak mini 18+, mislim da isti ima Nik!
Odlična stvarčica, ima skoro sve, da još ima mala klješta za izvaditi trn ili žicu bio bi savršen komad alata, ovako je skoro savršen

!
Eto toliko, a kaj se tiće vožnje može, samo se treba dogovoriti kada i onda naravno opet odabrati sporiju i bržu ekipu, iako mislim da sam ja jedini koji se o tome mora brinuti, jer Žac može gurati bajk brže nego neki pedaliraju!