View Single Post
Staro 18.05.2011., 18:05   #5
Chof
Registered User
Moj komp

Chof's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Ne sjecam se tocno koju sam maticnu plocu imao prije nažalost.

Što se tiće Windowsa prvotno sam instalirao 32 bitne te sam na njima kemijao s driverima nebi li nešto profunkcioniralo na bolje. Nakon toga sam došao na zamisao da instaliram 64bitne windowse kako bi mi se pravilno adresiralo 4gb rama pa da sve radi eventualno kao prije. Nažalost to nije pomoglo. Pri instalaciji novih windowsa sam naravno bio oprezan i prvo sam krenuo sa instalaciom svih upravljačkih programa sa priloženog CD-a, a tek sam potom nadogradio iste sa službenih web stranica. Ipak, ni to nije rezultiralo boljim radom sustava.

Svejedno, probat ću izbrisati upravljačke programe te ih ponovno instalirati čisto da eliminiram i tu mogućnost moje pogreške kod instaliranja više drivera.

EDIT: kod instalacije novih win sam naravno formatirao HDD kako bi bio clean install.

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Možda nema veze sa problemom ali probaj izvaditi procesor, pogledaj da li su svi pinovi OK i vrati ga natrag, možda ti neka nožica na socketu nije dobro sjela sa procesorom.
Nisam nikada vadio procesor pa se samim time nebi niti upuštao u taj posao. Također mislim da prilikom micanja procesora treba staviti i novu termalnu pastu koje nemam.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 18.05.2011. u 20:10.
Chof je offline