Prije 2 i pol mjeseca sam se napokon rijesio t-mobilea. Imao sam pretplatu kod njih, a racune koje sam dobivao i morao platiti su bili van pameti. I onda citajuci dobre komentare na tele2, a vidjevsi i cjenik odlucih otici kod njih na pretplatu.
Naime, pretplata mi je potrebna radi posla. Ne mogu si dozvolit da ostanem bez novca na mobitelu. I tako smo ja i moja draga uzeli skupa po mobitel + pretplatu na dvije godine kod tele2.
Prvi mjesec na novoj pretplati vise-manje sve ok. Morali smo ici na put ja i draga, i onda 3-4 dana u drugom mjesecu pretplate izgasen nam mobitel. Kazu da smo prekoracili limit. U svega par dana smo navodno nabili 1053kn duga, iako sam ja svoj mobitel imao izgasen, a moja cura svoj prakticki nije ni koristila. Tarifa je knockout. Mobilni internet je u oboje takodjer izgasen.
Dakle, iskljucili su nam kartice bez da smo dobili racun koji moramo platiti! Dalje slijedi drama u dva i pol tjedna. SZK je katastrofalna, svaki puta drugu stvar govore. Smijurija. U petak su ukljucili karticu mojoj curi, meni napokon jucer ukljucili. Jutros su mojoj curi ponovno iskljucili mobitel. Kazu da je potrosila preko 700kn pa je presla kreditni limit. U samo par dana, iako ona ne obavlja uopce puno poziva, dapace, to su 2-3 poziva od minutu-dvije dnevno. Pa tko je tu lud?
Sad prijete i meni da ce i mene iskljuciti dok ne uplatim 1053kn. A racuna jos nismo dobili! Trazio sam ispis poziva i sve, pa dal mogu otici do njihove centrale... No vraga, nista od toga nije moguce, jer oni nemaju centralu niti neko radno mjesto gdje mogu otici sa nekim popricati. Pa zar to nije smijesno?
Malo sam na zivcima, nisam vjerojatno ni najjasnije napisao sve sto sam naumio. No eto, pretplata krenula od 3. mjeseca, 3. mjesec uredno placen, cetvrti jos nismo platili jer nismo racuna ni dobili, a traze uplatu i to astronomsku cifru!
Sta da radim? Drustvo za zastitu potrosaca? Kako da se tuzim? Moze bilo kakav savjet, jer ovako cu jednostavno poludit. A racun sigurno ne mislim placati, svaki sljedeci razgovor sa SZK cu snimati, pa radje ici na sud i riskirati, jer da netko ovako pravi budalu od mene - nema sanse.
Ima li tko slicnih iskustava? Prijedlog kakav? Bilo sta