Citiraj:
Autor Anphonic
Baš ja znam uvjete kod tebe doma...
Važan dio mog posta si propustio (jer si očito jako pametan), a to je da ja nemam povećanja temperature na dvije kartice koje su mi trenutno u pogonu, također ni na koleginoj testnoj konfi koja je trenutno kod mene s HD6950 1GB nema nikakve promjene u idle tempu. Očito vam je to uzrokovano nećim drugim, a ne samim driverima...
|
Da, zvat ću csi, neka oni istraže kako sam u 3 min nakon instalacije 11.5 uspio promijenit okolinu kompa, sam komp i dobit povećanja temperature. Pure CSI case. Isto još na 3 kompa na koja sam stavio 11.5a.
No dosta zaj.... Ajmo malo ontopic i kulturno razgovarat o problemu. Ajd ti meni sad objasni čime drugime bi to bilo uzrokovano, ako mi je kompletan environment ostao isti, na kompu ništa nije dirano osim drivera grafe. To što tebi nije takav slučaj, je ista stvar što 80% ekipe ima mouse lag u g.d.kutu sa zadnjih 3 seta driver, a ja nemam. Znači događanja su random. Ili u bc2 od predzadnjeg updejta punkbustera ne mogu koristit afterburner, gpuz, trixxx i sl. softver, a prije toga sam mogao bez problema, i mogu dan danas u drugim igrama, a opet pojedincima sve radi.
Meni se čini da se s tim forsiranjima pisanja drivera iz mjeseca u mjesec događa masu neprovjeravanja 100%tne funkcionalnosti istih.