Citiraj:
Autor 2 die 4
E destro, molim te da me neomalovažavaš ovdje, svi mi znamo da si ti "konj" i da bi te još mogli i upregnuti i ti bi ispeljao do gore bez problema!
Imaš daleko najteži bajk od svih koji se voze Gore i svejedno ga ganjaš ko od šale, a ja sam zadnji put gurao bajk od klupica do vrha jer sam nakon klupica za 100m pedaliranja doslovce umirao i borio se za dašak zraka!
Tako da ne njajke da ni ti nisi pedlao 2 tjedna jer si nedavno bio jako sheban pa si odradio sljeme kao od šale nekoliko puta i to bez problema!
Ja znam da ćeš mi praviti društvo, ali ako ide s nama netko tko može pedlati, a to su svi osim mene onda ja ostajem sam u svojem guračkom pothvatu :P
Dakle, zato, stoga, može, idemo ali ja idem kako mogu, dakle sporo i mukotrpno  
|
Ma je, osjećam se ko avion sad
Više je to do glave, ja si zadam uvijek dionicu koju moram ispeljat, nekad malo više, nekad manje, ali kad si tak odredim, onda ne odustanem
Da stignem više pedalirati, onda bi bilo kak ti kažeš, ovak nikak da napravim neku poštenu enduro seriju po sljemenu, uvijek neki prekidi, bilo vrijeme, bilo faks
A uvijek sam više za druženje neg za obaranje rekorda, tak da nema brige
Inače, kupio si jako teške kotače, jest da su neuništivi, ali kvragu, stražnji kotač 3kg
Još kad se sjetim da imam doubletracka, 2mm žbice te 12mm stražnju nabu aufak