Ja danas bio na Sljemenu
Isao sam iskoristit ovo lijepo vrijeme, a i posto cu pocet raditi sljedeci tjedan (napokon) neznam koliko cu slobodnog vremena imati.
Od doma do lugarnice mi je trebalo tocno 2h, mislim da mi je to osobni rekord

Lojstek sam ispeljo za nekih 1:15 uz stajanja na svim stajalistima po 2-3min.
Gore popio jednu cedeviti i krenuo prema Hunjki.
Na putu do Hunjke sam naletio na
risovu jazbinu, nalazi se pored onog vojnog radara.
Nakon nekoga vremena sam dosao do krizanja, lijevo je
staza br. 1, desno
Trnava i Gorsko zrcalo. Odabrao sam stazu 1 jer sam tako i planirao. Pocetak je dosta obecavajuc jer je staza siroka i utabana i moze se dosta brzo ici, ali svakih par sto metara su grabe pune vode koje je napravila sumarija pa ih se mora zaobilaziti. Staza je dosta ravna ne skrece bas toliko po sumi i ne spusta se non stop, ima jedno 4-5 penjanja za nekih 100m nadmorske visine.
Ponovo sam dosao do
krizanja, lijevo je Kulmerica i Lojzekov izvor, a desno Gorscica, ovaj puta idem desno prema Goriscici do koje i dalje vodi staza br. 1.
Da ne mislite da sam sve ovo izmislio sam i usliko svojega
Norkaca
I nakon nekoga vremena stižem do
P.D. Gorscica
Tu sam uslikao
mace koje spavaju i jednu
panoramu cijeloga tog kompleksa koji je dosta veliki.
Nakon kratke pauze sam krenuo dalje, ali ovaj puta po stazi 25. Di ponovo dolazim na
krizanje staza, tu sam planirao skrenuti lijevo na makadam i nakon 50m skrenuti desno na neku stazu u sumi, ali je ta staza bila dosta zapustena pa sam se vratio do makadama i nastavio dalje.
Poslije makadama sam se ponovo spojio na
stazu 25 i od tuda krece moje drndanje skroz dok nisam stigao do asfalta u vidovcu. Nazalost taj dio staze mi se nije svidjao jer je bio pun kamenja i da sam imao FS bajk bi vrlovjerojatno uzivao, a ovak sam jedva cekao da dodjem do kraja.
Na kraju kada zbrojim sve dojmove, bilo mi je super i bas sam uzivao u voznji (osim pred kraj) i mislim da budem ponovo isao tamo ali istraziti neke druge staze.
Ukupna statistika je 40km za 3h i 12min i naravno
track.