Citiraj:
Autor pezo
problem je u tome što između dva monitora postoji očigledna razlika u slici,
|
Mozes od nekoga posuditi kalibrator i oku ispeglati ugodu, ali ako ti nije vaznije do prosudbe golog dojma, onda se ne trebas time zamarati. Nije nista nepoznato ili novo, da ista serija moze dobivati razlicite revizije, preinake... ne radi se o upariranim mikrofonima
Kalibraco (uz podrsku MMM-a) bi mjernuo preciznost boje oba ekrana i tebi isporucio profil, kojeg tada video kartica ispija s nogu i svaki put kad dignes OS, cekaju priblizni blizanci. I drugi najpovoljniji (nisam pratio zadnje modele) Huey ima vec 'Ambient light' mjerenje (korisno ako bi kupovao), jedino ne znam dal moze konstantno? No dobro, ako te vise zanima, imas brdo postova na temu kalibracije na forumu pa pretrazi. Ako ti boja kao boja nije vazna, vec te samo iritira subjektivan dojam, mogao bi uz malo volje i odokativno "umiriti" razliku.
Na stranu ekspolatacija i satnica i dal si prvi vlasnik istoga? Pa ako je dilema samo u tome, sto iste vrijednosti, na istim monitorima daju drugaciji intezitet... onda imas blagoslov da nema zavjere iz niskozemske i da je sve u redu
isprika ako sam stogod nejasno napisao, lovi me san, a post ispod me primarno natjerao da se javim u temu
Citiraj:
Autor Black Dragon
Na stolu tri SyncMastera 740N, idu jedan za drugim po brojevima, na istim setinzima sva tri imaju različitu sliku  Upogonjeni Matrox Parheliom, dakle do monitora je ne do grafičke.
|
Ma vidi ti starog Mačora kako se isprsio! Nema nego 256-ica i to pred Bu.. se reklamira. Kao slucajno nas drazi Parhelikom
Znaci, jedini nativni Tripple Dubec vlasnik