View Single Post
Staro 08.05.2011., 01:30   #10026
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Pred sam kraj 9tke Srale probušio gumu, stavili novu koja dok se ne stavi na bajk drži, a onda očito negdje pušta. Valjda su stigli do doma kak spada.
Jako lijep dan za bickliranje, temperatura kak spada.

Speedbraker iznenadio. Nisam vidio nikoga da se lakše popeo po Lojsteku za prvi puta. Pratio Nika i mene bez problema, osim na kamenju gdje smo se počeli naganjati. Mi došli gore, bolovi u nogama, a Speedbraker se samo malo zapuhao . Isprobao je SLX kočnice svoje, skužio da vilica nije što treba biti , no rekao je na kraju da mu je bilo super.
Da, nije bas da sam probusio gumu, vec sam se fino razvalio, taman 50m od ceste
Gumu nisam probusio, ne precvikao u duzini 2x3cm. To ni tip top zakrpe nebi zakrpale. Do tad je bilo sve fino, čak sam fino otpedalirao lojstek, Speedbreaker iznenadio kondicijom, ali ni dolje nije puno zaostajao, ako uzmemo da je na HT-u, sa prednm polu-rigidom

Vuco mi je uvalio neku svoju probusenu zračnicu koju smo morali 3 puta skidat i na kraju mi je speedbreaker ustupio svoju koje je drzala do doma. Naravno, ovim putem zahvala Zhavala naravno i Vuci

I dečki kad se spustate, dobro si stegnite tenisice koje imate na nogama. Konretno ja sam danas prilikom pada ostao bez desne, i usput sam ostao bez pola pete, tak da sad par dana sepam, a sve zato sto nisam imao propisno zažnjirane tenisice.

srale7 je offline   Reply With Quote