View Single Post
Staro 07.05.2011., 22:43   #3654
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
A gle...vidi se kad sa ovim procesorom dobijas npr 50 fps-a i onda sa istom grafickom ali jacim procesoron dobijas npr 70 fps-a, znaci grafa bi mogla bit i bolje iskoristena

Konkretno u tvojoj situaciji, imat ces bottleneck u BILOKOJOJ igri koja je sposobna iskoristit 4 cpu jezgre sta je i normalno kad imas samo dvije...

Naravno i te igre ces savrseni dobro moc igrat samo mozda na nesto slabijim postavkama nego sta bi mogo sa jacim procesorom, ali u svakom slucaju bolje jaca grafa nego jaci proc sta se igra tice

Tvoj cpu je jos uvijek ok za mainstream grafe, iako bi naravno bilo bolje sa jacim procem, dakle do grafe jacina hd5850,6850,gtx460 i naravno sve slabije od toga, no nebi skodilo da ga jos malo nafrljis ako ide recimo 3.8ghz

Recimo ja igram na full hd rezi crysis 2 na sve apsolutno max...cak i uzasno zahtjevan metro2033 ide na very high...pa onda sto ce mi jaci procesor :-) bar zasad...

Moj prijedlog ti je rade uzmi gtx460 768mb nego 5770 za tih 150-200 kn razlike, kasnije ce ti se isplatit jer neces morat vec za par mjeseci opet mijenjat nego eventualno jaci procesor uzet jer ces vec imat dovoljno jak gpu

Ako ti bas smeta 768mb kod nje, onda probaj nac 5850

Naravno pricam ti o polovnim grafama
Astral je offline   Reply With Quote