Poštovanje, prije par mjeseci pa sve do koji dan sam drzao rucno namjestene postavke u CCC za GPU i memoriju (bile 800 - 950, sad 750 - 900) zbog toga sto je racunalo u toku igre ili na youtube gledanju klipova pocelo smrzavati,a u igrama samo se monitor ugasi i cuje se zvuk kao da prikopcate usb, sve se cuje ali nema slike pa moram hard reset. Da ne duljim,u GPU-Z sam primjetio da pod stavkom VDDC Curent u IDLE stoji visokih 57.2 varira do 61.0A. a trebalo bi biti od 25 - 30 otprilike. Pošto sam UPS tj. racunalo+monitor prebacio na drugi izvor napajanja/struje, modifikovao bios sa RBE, sve uredno funkcionise(od igara po 1 sat ili vise otprilike Craysis 2,Shift 2, Mafia 2,Furmark test i ostalo) tj. nemam nikakvi smrzavanja,bsodova i ostalih anomalija, samo me buni D601 Led error koji stoji nonstop upaljen a sve normalno funkcionise. Evo u prilog GPU-z nakon flasha kartice sto smatram da je u granicama normale(eh da, zaboravio sam navesti da je kartica Club3d 4870OC Edition, a kompletno racunalo se drži na napajanju Thermaltake 700W)