View Single Post
Staro 07.05.2011., 18:10   #621
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Mislim da je problem što su svi u nogometu danas preplaćeni, pogotovo igrači. Mislim gle, ako si igrač, i ako ti je zajamčeno cirka 300 000 Eura po sezoni bio ti prvi ili zadnji, zašto bi davao 110% od sebe svaku utakmicu?
Ali, ako si ti plaćen po osnovici 10 000 kn pa premija za pobjedu u ligi je primjerice, 1000 Eura, a u europi i 5-6 tisuća, igralo bi se bolje. Takav sistem imaju u turskoj i rusiji recimo.
Jednostavno su igrači puni para, razmaženi, bahati i ne da im se igrati kako spada jer ne moraju.
Što se tiće Mamića, seljačina je bez premca i primitivac, ali prodaje dobro igrače ( mislim da je prodaja Mandžukića za 9 milja eura matreijal za nobela za ekonomiju XD). Ne mogu biti svi uštogljene p.... koje su kao milijun drugih
Jbg Vaha je plaćen puno previše, napravio je s Dinamom prosjek (osim Villareala).
Poanta je u tome da su dobivaju plaće a nitko na radi kako spada, i onda se čudom čude svi kako i što.
A ovi "navijači" što prosvjeduju jer im se ne sviđa ovo ono, neka si osnuju svoj klub pa neka tamo vode svoju politiku. Taman posla da Dinamo vodi ulica i navijači. Zamislite da navijači Milana bojkotiraju jer im se ne sviđa Berlusconi... pa navija se za klub a ne za osobu koja je tamo zaposlena! Čak je i bolje ovako, barem nema nereda i sramote po europi.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.05.2011. u 10:37.
burmuz je offline