Dinamo sa ovakvom financijskom situacijom ima sve, najbolje igrace, najvise place, cjelokupan kadar se uredno placa. naravno jer ima se para. dobro kaze robert7, i on bi u stanju bio voditi Dinamo sa ovakvom situacijom. Ja nisam vatreni navijac Dinama, ne idem po skupovima, prosvjedima i slicno, ali imam cvrst stav da takvi ljudi kao sto je Mamic stete ne samo hrvatskom nogometu nego i cjelokupnom drustvu, i da takve ljude treba maknuti od mladih, djece i onih koji iz njegovog rada i nastupa ne mogu nista pozitivno nauciti. Dao bi mu ulogu mozda kao menadzera za transfere u klubu, ali da bude izvrsni predsjednik? Ma dajte, covjek je za ludnicu zreo... Sto je najgore, jos ce i kupiti Dinamo od love koju je tamo utukao, uopce se ne bi iznenadio... Kladim se da mi kvalitetan i normalan menadzment tipa Medvescakov projekt napravio daleko vise od Dinama nego sto je danas GNK Dinamo, kojeg gleda 300tinjak ljudi skupa sa zastitarima, koji nema ni pravi stadion. Pravi menadzment bi se izborio za stadion pa makar ga ne sagradio ni klub ni grad