Citiraj:
Autor gumeni
Dečkovi, imam jedno pitanjce.
Ovak, lanac mi riba u prednji mjenjač, a on je raspušten do kraja, a ako ga zakrenem mogao bi ribati u kotač. Pa me zanima da li se može osovina(srednja glava) raširiti ili bi trebao uzeti nekakvu drugu ?? Nadam se da ste skontali pitanje... Hvala unaprijed 
|
Prvo nadam se da znaš da ti ne možeš imati cijeli raspon brzina iza bez da u niti jednoj ne dira prednji mjenjač. Ako to znaš, provjeri si limitere, low i high (ovisno gdje ti riba lanac, malo više informacija daj). Ako nije niti do limitera, možda ti nije prednji mjenjač na dobrom mjestu zašarafljen.
Citiraj:
Autor reboot
moze preporuka brzinomjera do cca 160kn?
ne treba mi 1000 funkcija, jer za to mogu koristiti smartphone s GPSom.
ono kaj bi htio da ima:
da se ne pokvari na prvom povratku po ljetnom pljusku, trenutna, prosjecna, maximalna, sat, duzina i vrijeme puta.
sigma, Cannondale IQ114 na akciji u keindlu (>160kn :-|) ili nesto trece?
|
Ja sam imao Sigmu BC 906 skoro 3 godine, prošla je ama baš sve - ljeto, kišu, blato, snijeg, padove. Da bi mi sad nedavno puknula žica na ulasku u postolje, ali to sam sam kriv jer mi se nije dalo malo omotati tu žicu oko bužira prvo, nego je povuklo žicu tokom spusta neš i ode.
Cijena je bila tak, 150kn.
Imaš par Sigmi po 100-115kn u Bizmarku (danas zvao i tek su mu došli), BC 400 i 700 mislim. Meni je dobro imati još i ukupno vrijeme vožnje (za servisne intervale vilice), pa ciljam na Trelock FC 520 po 185kn u DSG-u.
Za tog Canonndale-a sam pročitao na MTBR-u da se stalno sam od sebe restarta i takve pizdarije, tako da bih ja to zaobišao.