View Single Post
Staro 06.05.2011., 01:21   #9979
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor gumeni Pregled postova
Dečkovi, imam jedno pitanjce.
Ovak, lanac mi riba u prednji mjenjač, a on je raspušten do kraja, a ako ga zakrenem mogao bi ribati u kotač. Pa me zanima da li se može osovina(srednja glava) raširiti ili bi trebao uzeti nekakvu drugu ?? Nadam se da ste skontali pitanje... Hvala unaprijed
Prvo nadam se da znaš da ti ne možeš imati cijeli raspon brzina iza bez da u niti jednoj ne dira prednji mjenjač. Ako to znaš, provjeri si limitere, low i high (ovisno gdje ti riba lanac, malo više informacija daj). Ako nije niti do limitera, možda ti nije prednji mjenjač na dobrom mjestu zašarafljen.
Citiraj:
Autor reboot Pregled postova
moze preporuka brzinomjera do cca 160kn?
ne treba mi 1000 funkcija, jer za to mogu koristiti smartphone s GPSom.
ono kaj bi htio da ima:
da se ne pokvari na prvom povratku po ljetnom pljusku, trenutna, prosjecna, maximalna, sat, duzina i vrijeme puta.

sigma, Cannondale IQ114 na akciji u keindlu (>160kn :-|) ili nesto trece?
Ja sam imao Sigmu BC 906 skoro 3 godine, prošla je ama baš sve - ljeto, kišu, blato, snijeg, padove. Da bi mi sad nedavno puknula žica na ulasku u postolje, ali to sam sam kriv jer mi se nije dalo malo omotati tu žicu oko bužira prvo, nego je povuklo žicu tokom spusta neš i ode.
Cijena je bila tak, 150kn.

Imaš par Sigmi po 100-115kn u Bizmarku (danas zvao i tek su mu došli), BC 400 i 700 mislim. Meni je dobro imati još i ukupno vrijeme vožnje (za servisne intervale vilice), pa ciljam na Trelock FC 520 po 185kn u DSG-u.
Za tog Canonndale-a sam pročitao na MTBR-u da se stalno sam od sebe restarta i takve pizdarije, tako da bih ja to zaobišao.