View Single Post
Staro 05.05.2011., 21:45   #4488
Chandler
Premium
Moj komp

Chandler's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Full Throttle Pregled postova
philips ima bolju i ljepšu obradu slike, ali jedan savjet oko philipsa (imam istog takvog samo 32") što se tiče gledanja divx-a preko usb-a. nema podrške za titlove tako da ako bi htio gledat film sa titlovima morat ćeš ih ručno ljepiti preko cijelog filma. za HD filmove + što isto nemožeš dobiti titlove, tv ne može reproducirati DTS zapis zvuka kojeg većina HD filmova ima. LG mislim da ima podršku za titlove tako da je kod njega to plus, ali nema 100Hz ko philips, tj interpolaciju slika (DTS mislim da je ista stvar ko i kod fiće ali nisam siguran).

međutim, optimalna solucija u mojem slučaju je bila da sam tv spojio na pc i gledam koji god oću film bez komplikacija. i još koristim splash pro player koji mi eliminira judder efekt i sve 5.

dakle, da sad kupujem tv definitivno se nebi obazirao na mogućnost USB reprodukcije nego više na kvalitetu prikaza, ali ako ti je baš to bitno onda go for it. a kaj se tiče LCD vs plazma, ako ti nije bitan FullHD sadržaj onda idi na plazmu.

Hvala puno,a sta kazete na lg 42ld565,malo je skuplji ali mislio sam jos malo stisnuti i pricekati pa mozda uzeti ovaj.???
Chandler je offline   Reply With Quote