Zanima me kakva je kvaliteta capturinga ATI 9800se All In Wonder, tj da li je bolja od prosječne TV-kartice, recimo Leadtek Winfast 2000XP Deluxe? Uvjerio sam se da je Winfast dosta bolja od recimo K-world (shit-card).
Razmišljao sam o Pinnacle AV/DV (dakle samo capturing) pa su tu uletile neke lude kombinacije i došao sam do ideje o 9800seAIW.
Malo sam surfao i "Rage Theater 200" mi se i ne čini tako loš:
(paste)
• Decode video from a wide range of sources, including broadcast video, DVD and S-VHS
• Accepts and outputs S-Video, Composite and HD Composite (HDTV) signals
• Decode all PAL, NTSC and SECAM discrete video formats
• Decode from multiple inputs including Y:Pr:Pb component input and a combination of compostite and S-Video sources
• Supplies dual 12-bit analogue to digital processors for decoding analogue video input
• Cleanup of noisy video signals using AGC and Clamp methods • 2D Comb filter and horizontal and vertical video downscalers
• Macrovision detection and filtering
• Demux and split all broadcast television audio signals into discrete stereo
• 16-bit sampling at 32kHz, 44.1kHz, 48kHz and 96kHz
• Decodes second language audio transmissions
• Modulation of volume based on signal strength
Još jedan razlog je što imam priliku prodati 9200SE za 300 kuna , 256 kingmaxa@400 za 300, Winfast2000XP za cca 400 kn.
Što se tiče igračkih sposobnosi 9800se - boli me briga, 9200se mi je bila dovoljna jer igram tetris i wormse.
Drugi je što je 100% kompatibilna s Pinnacle Studio 9 softverom.
Teći- manja mogučnost IRQ problema koje voli raditi Pinnacle AV/DV na VIA-chipsetima.
(2 i 3 su trabunjanja sa različitih foruma, a ja imam KT-600)
Dakle ako mislite da je capturing bolji od prosjeka tv-kartica, dakle za neku kvalitetniju amatersku upotrebu, olakšajte mi muke jer nočima čitam koješta po forumima i ima takvih sra__a, da ti pamet stane.
Vidim da neki koriste ovu karticu pa me zanima prvenstveno njihovo mišljenje, a i drugih naravno.
E jesam ga nadrobio, a sada si mislite kak je meni u glavi. Napalio sam se, ali ne bih htio baciti 1300 kn ak ne dobijem nešto bolji captiring.
Hvala na razumjevanju - več sam dosadan sam sebi !