View Single Post
Staro 04.05.2011., 20:24   #168
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Sa boljim i skupljim coolerima uvijek dobiješ pastu u malom paketiću..
Uglavnom,skineš onu tvorničku koja bude na stock coolerima i stavljaš novu,kad si ju već dobio uz cooler.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Pa i nema. To je najmanje bitan razlog za tu pojavu. Ili je baza hladnjaka, proca takva ili jednostavno procesor takav. Ja ima sad 2500k kojem je 9c razlika i uvijek je druga jezgra najtoplija a sve je gotovo svrseno postavljeno. Jednostavno je ta jezgra takva i bok ili su senzori na ostalima malo "zastopani".
VenomusX ima poprilicno ravnu bazu a pasta je skoro svarsena pa je opet razlika.
Meni se sad javio taj problem kad sam mugena zamjenio s noctuom?
Pod mugenom je razlika u tem. jezgri bila max. 2°c, a sada pod noctuom jedna jezgra je 9°c hladnija od druge 3..
Pastu sam nanosio na isti način kao za mugena i tu nemogu zajebat-tanki razmaz po cijelom procu, a ni montaža noctue nije upitna jer nije moguće krivo stavit cooler-dotegneš do kraja i to je to, više neide.
Al primjetio sam kad sam skidao mugena da je pasta više na jednoj strani proca, a ja sam je ravnomjerno nanosio, što znači da je proc neravan.
Jedino je moguće da je baza noctue možda još ravnija od mugena, pa se sad poklopilo tako i sad je razlika još veća, al ne brine me...ni jedna ne prelazi 60, to je najvažnije.

Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 04.05.2011. u 20:32.
BojanZD je offline   Reply With Quote