View Single Post
Staro 04.05.2011., 10:21   #1799
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
eto zasto sam pljuvao po murinju i zalio realovce sto moraju onakav nogomet gledat na bernabeu, zato sto su momcad koja je za nijansu losija od barcelone, a igraju nogomet kakav nebi smjeli.

real je komotno druga momcad europe, ali veliko mou ga je unistio.... uvijek pokazu da znaju igrati, imaju smisla, ali da se uvede jos malo discipline po pitanju cristiana ronalda, te poslozio takticki ekipa ( pritom ne mislim svi u bunker pa sta bude ), real bi bio opasan konkurent za barcelonu u primeri, te konkurent za osvajanje LP...

ovako su osudeni na takticke propasti jose murinja.

sto se tice jucerasnje barcine igre, igrali su se tipicno svoje igre, kreirali sanse, ali svaka cast ikeru. sto se pak sudenja tice, sudac je imao par pogresaka, ali ne takvih da bi stetile realu. simuliranje je redovni dio nogometa, i da, mascherano je vodeci u tome, ali toga ima i u drugim ekipama u velikim kolicinama, samo sto je ovo sad doslo pod svjetlo zahvaljujuci murinju i njegovom pritisku na medije jos prije utakmica.

tako da je svijet zaluden pod jednim hypeom barcina simuliranja, budite realni, nije ih to dovelo do mjesta gdje su sad, niti im je u bilokojem slucaju pomoglo....

sve u svemu, nadam se ugodnom finalu, ali mislim da nece biti, jer se manchester nece nadigravati vec ce takoder pokusati tvrdom igrom iz kontri i polukontri, samo mislim da njihov vezni red i trka nemogu odgovarati barceloninoj, tako da ce barca s lakocom uzet to.