Citiraj:
Autor Mad_Duke
bnet je poznat po tome što je prvi ISP koji je u sve veće gradove u Europi stavio svoju opremu i povukao svoj vlastiti backbone
Ne budi smiješan. Petljaš se u materiju o kojoj si ovim postom pokazao kako nemaš blage veze!
|
koje su ti ovo neke štreberske baze, glup san ja za te FER-ovske pa ih nekužin.

Nisan nikakav uživljenik niti se razumin u ta sranja ni u pola koliko neki ljudi ovde, al mislin da je ekipa svatila šta san tia reć... Usprkos rezultatima sa speedtesta na koji me pošalju židovi iz bneta (na kojem bude više manje ok, jer ja ne biran server već je odabran na najbliži), net mi je sjeban, vidin to kad surfan, sporo otvara sve, video stream isto blokaje, tu i tamo kad iden odigrat nešto laga masu, i ping skače... da ne govorin o tome kako me par puta izbaci skroz i net ne radi na po ure i više... a filozofirat odi nekom drugom, a ne tu odma dizat nos...
Citiraj:
Autor Thermaltake
Samo ti kažem šta su i meni rekli kad ih zoveš pitaju di mjeriš brzinu ako kažeš speedtest.net oni ti kažu da izmjeriš na njihovoj speedtest.bnet.hr.
I btw nije to njihova stranica to je stranica od speedtest-a samo je brojač njihov i nariktan na neki njihov server isto tako imaju i t-com i drugi mislim za iskon ima svoju neku oni su napravili u javi bar je tako bilo dok sam bio njihov korisnik.
|
znan to asu, al mi je lakše napisat "njihova" stranica nego "samo je brojač njihov i nariktan na neki njihov server", jer san mislia da ćete skužit šta oću reć, al vidin neki grizu odma