View Single Post
Staro 30.04.2011., 22:28   #9890
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Odvozio sam i ja svoje danas

Isao sam u maksimirsku sumu malo solirat. Bilo je blata, al nista pretjerano, sklisko uglavnom. Presao sam cijelu sumu, obisao sva jezera, pravi gust.

Isao sam kakti, "krstit Konu", medjutim krstio sam sebe
Na jednom dijelu sam se isao malo zajebavat pa sam lagano zalegao ali unatraske.
U blizini one velike livade kod 3.-eg jezera ima nekakav malo veci "jarak" ako ga mogu tako nazvat na kojem se moze spustit sa jednog kraja i popest na drugi. Prilicno je strmo (Na slikama bas i ne izgleda nesto strmo, ali uzivo zaista je). 3-4 manja "spusta" sam prosao bez problema, ali na jednom vecem sam se spustio, dosao skoro do vrha (falio mi metar) i onda me sila teza potegnula nazad

Prosao sam sa ogrebotinama, cijela lijeva strana mi je bila od blata, ruksak koji sam imao na ledjima isto, ko da sam se valjo u blatu

Sva sreca, nema tezih posljedica

@zgmmax - na ininoj benzinskoj na bukovackoj nema vode, valjda su maknuli crijevo tako da sam otisao do autopraone na sveticama (kada se prodje kenedijev trg u smjeru branimirove) i tamo za 20 kn oprao bike. Nije bas jeftino, al nakon onog pada sam morao sa onim strojem (pod pritiskom) jer su mi i gripovi i sic na jednoj strani bili puni blata.

Link na slike (na prvoj se vidi kako sam se usvinjio )
Cuky je offline   Reply With Quote