View Single Post
Staro 30.04.2011., 00:31   #19
RODNEYBAY
Registered User

RODNEYBAY's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
taj stari sempron ti nema veze s "novim". Imao sam bartona 3000+ i muku je mučio s overclockanjem. Već je on bio negdje kod maksimuma 2166mhz, sa zračnim hlađenjem( ne baš super glacialtech kuler sam ga dogurao neđe do cca 2270. Sempron je bio slabiji od bartona kad je izašao u to vrijeme ( imao je manje cache ko duron ), mislim da bi mogo on ić tu negdje oko 2200....mislim čak i više ovisi o primjerku i hlađenju. Probaj se igrat malo s voltažom i podiži fsb polako dok ne nađeš stabilnu frekvenciju. E sad još jedna stvar kod clockanja socket a proca ti je jako važna matična. Bilo je par nf2 matičnih koje su dale da se bartončeki lijepo clockaju ali dosta ih baš i nije bilo oduševljeno kad bi podizao fsb procesora.
Baš sam danas došo u Zagreb, pa još par dana ne bum niš diral, jer na 1750 MHz radi ko urica, a onda bum ga probal dignut do daske iz puke znatiželje, usput ću dignut i voltažu na 1,7V (kao što kaže vm), pa bumo vidjeli šta će se dogodit. Ak rikne, rikne. Ko ga hebe. Zakaj bi se bojal. Sreća uvijek prati hrabre....ha,ha,ha...Hvala za savjete i pozdrav!
RODNEYBAY je offline   Reply With Quote