Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 29.04.2011., 23:34   #5119
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ishmael dobro dosao i usput dokazao da je nas Fliko nista vise nego nadobudni klinac koji je do jucer imao u sobi od 8 kvadrata spojena 2 X Z5500, danas tu prosipa filozofije o strukturi atoma u pojedinim zvučničkim kablovima.

Ishmael je fino napisao da je uzalud protrosio vrijeme davajuci savjete orangutanima koji su pravili te tvoje zvučnike. Realno gledajuci, Ishmael nema veze s tim zvučnicima, niti ih je ikad vidio, ni čuo, ni slagao.
A svatko tko ima imalo i najmanje veze sa hifijem iz slika sto si dao bi zakljucio da su te tvoje kutije realno shit. Od vanjske obrade, do komponenata u skretnici, stelanja sam skretnice i svega ostalog.
Ti si majstor i ti ces ih naravno slozit da rade vrhunski, ali eto, mislim da Pce zajednica jednostavno nema zeludac za prozivljavanje te preobrazbe

Vec smo u par navrata svi dobronamjerno savjetovali da malo ohladis, i da nebudes toliko naporan. Nisi poslusao.
Ok, kuzim, to te veseli, ali nemoramo zato imat tu zaspamanu temu zbog tvojih nebuloza od ideja.

Negdje prije si u jednom postu napisao da ti je to zadnji post u ovoj temi, nisi se bas drzao za riječ.

Nego, jel ima netko neku preporuku za neki dobar a jeftin mikrofonski kabal? Radim neki interkonekt.

srale7 je offline   Reply With Quote