View Single Post
Staro 29.04.2011., 12:57   #1755
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
@burmuz: ma sve 5 frende, imamo različito viđenje nog. igre, navijam za barcu odavno, (puno prije ronaldinjo ere!) i pamtim i dosta turobna izdanja, kad je npr real pobjeđivao s nekoliko golova razlike, ali s jednom bitnom razlikom u odnosu na stil igre portugalskog laprdala, kad je real pobjeđivao igrom, izrađenim akcijama, jednostavno bi bio bolji, bez puno filozofije. nije mu bio potreban klaun koji zaziva sve od uefe, ujedinjenih naroda do bilderberške skupine proglašavajući ih krivima za neuspjeh svoje ekipe...a imao je i sam itekako mrlja na pohodima u kojima je uzimao lp, što naravno ne spominje, al ajd, znamo kakav je pa eto...no najviše od svega besmislena mi je stvorena 'klima' da je sportskije ić đonom u koljeno nego se uhvatit za lice nakon šta te protivnik udari po ramenu/vratu, dok se svirepi startovi keanea i sličnih mesara proglašavaju junačkim djelima...mislim ono, zbilja....
u krajnjoj liniji je*eš real, barcu a i sve ostale...nećemo se sad spuštat na 'moj tata jači od tvog tate' nivo, uostalom slažem se da nije to životno vitalno pitanje pa da prolijevamo žuč oko njega, a i radije bi ja popio pivo/sok s tobom nego s ijednim od tih preplaćenih likova i sam ću o&o šta se tiče lp ove sezone

p.s. ne, ne igram nogomet, barem ne 'organizirano', bacim tu i tamo nekad prijateljsku i nikad ne udaram po nogama i slažem se s postom jednog člana na prethodnoj stranici, da meni onako neko krene đonom, uzvratio bi mu makar verbalno
flyer1 je offline