View Single Post
Staro 28.04.2011., 18:01   #20
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Neznam jel da se smijem il da plačem. Što želiš reći s tim "5 dana star procesor"? Da imaš para il da neznaš kako treba fiksirat vezicama blok, naravno kao prejelazno rješenje dok nenabaviš prsten? Pogotovo što ti zapravo na H50 i nemaš nekakve težine nit visine hladnjaka na procesoru.

EDIT: Vidim da planiraš vratit čovjeku H50 jer si se ti zajebao pa kupio ono što ti nepaše... Samo ću reći lol, pa jbt, kud si gledao kad si uzimao i imaš sreće ako taj od kojeg si kupio pristane na to!

Cuo sam se s covjekom i on mi je rekao da je prva verzija H50 i da ima univerzalni backplate za 775/1156/1366 , pretpostavio sam da ima i ring, al kad sam raskopao kutiju i kad sam mu rekao da nema prstena za 1156 a ostale da ima u kutiji on se ponudio da vratim kuler, ne ja .Da , 5 dana je star procesor i bas zato sto nemam love za novo i eksperimente necu se zajebavati s time da ne skurim procesor.I ne necu to raditi, ne pada mi to napamet.A s tim lol i ostalim wtf slengom nemoj molim te odrasli smo ljudi

Ivi ovdje jos jednom veliko hvala po drugi put i moze lokot.