View Single Post
Staro 28.04.2011., 17:14   #9823
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
pozdrav svima

Trebam savjet oko upgrade-a bicikla. Trenutno vozim kelly's scarpe koji sam kupio ove zime sa dosta popusta. Sada nakon pređenih 500 i vise kilometara sam se odlucio na prvu vecu investciju. Prva stvar koju bi kupio su disk kocnice ( i prednje i zadnje ) po mogucnosti rabljene.. Malo sam citao po netu i ljudi dosta hvale Avid 3, ili shimanove za neki entry level. Najvise se vozim po cesti ali se tu i tamo zaletim u sumu, makadam i sl.. Imam 94 kg...Uzeo bi polovne do nekih 500 - 600 kn. Pa mi treba prijedlog koje uzeti kad naletim na njih?
Isto tako promijenio bi gume, a posto sada imam v brake jel bi morao mijenjati i kotace? Ako bi morao promjeniti i kotace moze isto tako preoporuka za neke polovne a da nisu skuplji od 500 kn po komadu...
Moras mjenjati i kotace jer nabe nemaju prihvat za disk. Te sve stvari mozes nac na dropbike forumu, nadjese ok kotaca za ok cijenu.

Za avid kocnice neki govore da odlicno rade, a neki da im opce ne rade

Ja sam uzo juicy 5 polovne i sada su mi odlicne, u pocetku nisu bas kocile kak bi ja htio (mozda nisu bile dovoljno spaljene pakne), ali nakon 4-5 sljemena sada koce odlicno.

Juicy 3 je entry level kocnice, a za 600kn bi se moglo nac juicy 5.

Vuco zna bolje sto se tice kocnica

EDIT:

ak imas spojene siftere sa kocnicama moras i njih kupiti

EDIT2:

ak se tu i tamo zaletis u sumu ne znam dal ti se isplati investicija od jedno 1800kn za to.

EDIT3:

moram staviti ovaj filmic jer mi je predobar

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 28.04.2011. u 18:07. Razlog: Maknuo autoplay sa filmića
zgmmax je offline   Reply With Quote