View Single Post
Staro 28.04.2011., 17:11   #1717
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
o boze koliko znalaca nogometnih, ove fore sa cvrstom muskom igrom, da nogomet je inace ragbi, i cilj je slomiti protivnika a ne zabiti gol.
neznam jesi li kad obukao kopachke i jesi li kad dobio djon.Boli prejako.Ako si ishao ispucati loptu,lopta klizne,ostanu chepovi od gada(dobijesh rupe koje kasnije nestanu,moze puknuti kost,tetiva,mishic,zile).Bit priche je LOPTA-zuti karton,NEMA LOPTE-crveni.
Svatko bira,nogomet nije bezazlen.Kontaktni grubi sport koji moze imati svakojake posljedice,gledati je jedno,igrati drugo...
Pepe je divljak,to shta on zna raditi ne radi psihichki stabilna osoba,al jucher nije napravio crveni na Alvesu,pa koliko to ruzno izgledalo...

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
nemojte biti ljubomorni sto igraju najljepsi nogomet na svijetu, a ovakve cigane ko murinjo i milan koji godinama prakticiraju antinogomet treba zabraniti.
Igraju dobar nogomet,dugo su zajedno,znaju svoj posao.Ali nije da to vec nije vidjeno.U 90-ima je Louis van Gaal sa klincima prodavao fore svakome tko se nashao na drugoj strani.Da je Ajax imao love zadrzati tu momchad koju su razgrabili svi velikani,pa i Barca,vladali bi godinama,u to sam siguran.
Wengerov Arsenal je takodjer ishao tika taka budi djaka do gol linije.

Murinjo mi se nikada nije dopadao,al zicu ima.
Milan-Boban,Shevchenko,Weah,Savicevic,Massaro,Van Basten,Seedorf,Albertini,Baresi,Donadoni,Cafu,Costacurta,Gattuso,Inzaghi,Kaka,Maldini,Nesta,Pirlo,Rui Costa,Costacurta,Rijkaard,Gullit...smiju se