Potpisujem sve... Inače, pogledajte natpise na portalima nakon pobjede Barce jučer, a pogledajte nakon pobjede Reala u kupu. Nebo i zemlja: nakon pobjede Reala bilo je cirka 3 članka i to ono, engleski profesionalno, gotovo statistički. A nakon ovoga jučer, sjećam se natpisa "Niti sedam Realovih mesara ne mogu zaustaviti nadčovjeka Messija" .. ljudi, evo ja sam glup pa pitam, je li taj naslov profesionalan i objektivan?
Više od nogometa me smeta kada komentatori navijaju za barcelonu, ali ono baš očito i na granici dobrog ukusa. Možda su i plaćeni za to, ali to se sigurno kosi sa profesionalizmom sportskog novinarstva, ako ne i etikom.
O simuliranju i iznuđivanju od strane Barceloninih igrača neću niti govoriti, cigan ostaje cigan.
Što se tiće Pepe-ovog starta, ja osobno igram nogomet, i kao igrač istoga (ne kao navijač) kažem da je to start za žuti karton jer je to opasna igra. Takvih startova ima jako puno pogotovo u talijanskoj i engleskog ligi, a i u španjolskoj bude. Mislim ok, ako je kriterij suca bio takav da ne trpi ozbiljnije prekršaje, onda je i Alves trebao dobiti crveni karton.
Navijam za Real od kad znam za nogomet, nisam fanatik: ako pošteno izgubi sve 5 i pošteno. No samo fanatik može okrenuti glavu na činjenicu da barca ima vjetar u leđa od strane sudaca, i to veliki. No, najgore je od toga što nogomet tu pati. Valjda je sucima naređeno da moraju tako suditi ili nisam pametan što bi drugo bilo... Žalosno i ciganija, nogomet se pretvara u travestiju, politiku, interesne afinitete grupacija, a biznis već odavno je.