Citiraj:
Autor Booger
Je, ono je bilo bahato, al sjetimo se i CRonalda kojem ne smiješ niti prići da se ne zavalja i maestralno podigne obje ruke u zrak, a i taj "muški" ManUTD ima svog Rooneya koji pada u šesnestercu čim uđe nebi li iznudio penal.
|
Napokon da se netko tog sjetio.
Svi cvile kak se barcini igrači valjaju a cr je doktorirao to, zato mu ne sude suci više, jer ih je naučio da je padavičar.
A i rooney isti k, samo što je ružan i englez
Zašto barca igra najlijepše: zato jer igra timski, igra fluidno, igra napadački.
Što se tiče crvenog real je trebao dobit dva. Makar mi se čini da treba prvo nekom potrugat nogu da bi bio zasluženi crveni, KO adebayora, gaženje onog telca dok je bio na podu...
A prolaz mesija, majstorija je jer je meni izgledalo da su se ovi skupi braniči usrali

Reć da se nisu mogli dogovorit ko će na njega mi je isto kak mogu pogađat što je murinjo rekao kad je ušao u svlačionicu. Prošao je 4 igrača, zavaljao golmana, predobar gol. Zanimljivo kak ne viđam tako često igrače koji se šetaju pored 4 igrača iz nečije obrane

Antinogomet murinja mi je odvratan, bunker pa ako bude kontra treba mi par dobrih igrača za gol (inter -> real).
Što se finala tiče ja mislim da će barca lakše sa MU nego murinjom.
I za kraj: tko izgubi ima se pravo žalit
EDIT:
Što reći za čovjeka koji ovako sočno laže:
http://www.index.hr/sport/clanak/mou...ci/549199.aspx