S**nje od tekme. A onaj Pepeov start

. Stvarno ko' zadnji kreteni svi igraju s tom Barcelonom. OK, razumijem čvršća igra ali napravit takvu glupost ko' Pepe ili napraviti glupost poput van Persiea. Ne, uopće nečeš dobit drugi žuti ako zato bude razloga (UEFA i Joga Bonito ftw). IMHO do isključenja ništa nisu pokazali (čak mi je Real izgledao bolje u prvom poluvremenu). Što se tiče posjeda lopte, ono je samo dokaz loptanja, a ne neke igre prema naprijed. Šutevi na gol i okvir gola su ipak bolji pokazatelj, a tu su ipak do isključenja bili podjednaki. Faulovi isto podjednaki.
Messievu "majstoriju" neću komentirat. Čisti trk, nije čak ni vagao igrače nego je uspio fino se "prošetat" pored njih. Više greške obrane nego genijalnosti Messija. Ide mi na jetru takav način igre zato što su Barcini igrači fizički skoro pa roboti i zato mi je recimo draže gledat engleski nogomet gdje imaš sijaset poteza i nije sve samo mrtvo nadtrčanje. Čisto me zanima šta će Man. Utdovi "starci" u obrani uspjet napravit

.
Što se tiće Ćosa, lik je očajan kao i duo na Novoj TV. Sad mi je u rangu Prasička

. Malo nepristranosti mu ne bi falilo.
Vrati nam se Željko Vela.