View Single Post
Staro 28.04.2011., 00:01   #9811
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Mašala!
Čekamo izvještaj iz prve ruke
Evo ga!
Prvo od svega hvala onyxu na strpljenju i pomoći!

Za prvi put mi se ovo čini super i mislim da cu obavezno barem jednom tjedno na sljeme.
Leustek me ubio skroz. Sreca pa mi onyx sve detaljno govorio di da zapnem di da odmaram. U početku nas je ulovila lagana kišica koja nije smetala. Kasnije je oko adolfovca prestala i čak se sunce pokazalo. Od adolfovca na dalje samo mi je na pameti bio izvor. Kad smo dosli do tamo to je bilo veliko olakšanje. Dosta puta sam propješačio što je na kraju na puno djelova ispalo teže od pedaliranja. Lijepo smo se zgrijali u lugarnici i papali predobre štrukle od jabuke ( još jedan razlog za penjanje, pored izvora). Nakon toga slijedilo je još laganog penjanja do 12-ice i onda je zabava počela! (a i kiša koja je hvala bogu stala brzo). Pripreme su protekle brzo. Onyx me malo podučio što i kako i krenuli smo! tj on je krenuo! Ja sam se usro od onog nagiba! Nakon skupljanja malo hrabrosti i ja sam krenuo. Poslje te prve strmine dalje se sve činilo lako. Do prvog pada, a pao sam ono.. bzvz! Bila je vododerina i samo sam se trebao popest na put. Nisam se se uspio popest skroz i prednji kotač se samo odsklizao dolje. Malo sam zarovao ili ti ga zalegao i nastavili smo dalje. Srećom samo lagane ogrebotine. Kasnije sam se vozio dosta rezervirano. Malo me muči korjenje jer nisam baš vješt s tim, al doć će s vremenom. Mogu reć da sad što prije moram promjenit pedale, prednju gumu, kupit poliestersku majicu i naočale. Ostalo kasnije s vremenom.
Sve u svemu ja mislim da sam pronašao svoj sport!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote