View Single Post
Staro 26.04.2011., 15:33   #284
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor laytime Pregled postova
Može, jedva sam dočekao da me netko povuče za jezik.

Signal im je kata*ebenastrofa. Van Zagreba 0 bodova, npr. zapadna slavonija, Poreč itd. U Zagrebu garaže na ispod minus jedan etaži, liftovi generalno govoreći nema signala. Da, meni je bitno da na minus 3 mogu biti dostupan.

Služba za korisnike – hrpa veselih čimpanza. Ljubazni su ali ništ' koristi. Dugo čekanja za nikakvu pomoć.

Cijene – ima i jeftinijih,prošlo je vrijeme kada su bili najjeftiniji iako pitanje tko je jeftin a tko skup ovisi o potrebama korisnika. Meni su skupi, naročito s forama za 100kn mjesečno imaš pozive za 18 lipa i poruke za kunu!! Bravo!

Pretplata – izgleda kao izdržavanje kazne zatvora. Čak se i kazna zatvora nakon određenog vremena može smanjiti! Ali potpisana pretplata kod tele2 ne može. Drugi operateri uz naknadu nude mogućnost smanjenja potpisane pretplate. Na tele2 što si potpisao, guli do kraja. Ne postoje manje pretplate od 50kn (ok imaju za poslovne korisnike – poslovni korisnici i tele2???)

Akcije – orijentirani na nove korisnike. Svaka iole bolja akcija traži točenje od 100kn ili ugovornu obvezu s povećom pretplatom. Ili fore kupi desire hd uz pretplatu od 300kn mjesečno + TN (i bubreg), 300 čega? Na dvije godine? Ili siguran jackpot? Prejadno.

Ukratko družio sam se s njima preko 5 godina, bio na pretplati i bonovima. Paralelno sam koristio vip cijelo vrijeme. I sve što mogu reći je da kvaliteta i tele2 ne idu u istu rečenicu.

A sad čekam pljuvanje sljedbenika tele2.
potisujem, ja bi dodao i loš 3g signal. Kupio sam htc desire prije 6mjeseci jedva cekam da prodje preplata.... 500mb = 50kn
hebote jedan tcom u preplati za 150kn ima ukljucene i besplatne minute pa 100 besplatnih poruka + flat internet... Ja stvarno neznam na račun čega je tele2 toliko bahat i najskuplji ?
sh0kre je offline   Reply With Quote