Lijepa i dugacka voznja...nabrao sam 48km.
Situacija kod pada u kanalu je bila bas zanimljiva (iz mojeg kuta) jer sam ja bio u sredini. Idemo brzo i nema sansi da se zakoci, tome pridonosi i podloga koja nije bas bajna. Ispred mene De5tr0yer se spasava da ne opizdi (jedna noga iskopcana), a iza , mene tutnji kolega na Fuelu, po zvuku znam da je pad neminovan.
Sigurno je sigurno, skrecem u vododerinu unutar kanala i preko neke kvrge da si otvorim putanju za prolaz pored De5tr0yera ukoliko se ispruzi (dosta zeznut manevar jer sam i ja mogao odletiti u onoj brzini k vragu)...na svu srecu nije, ali kolega iza se dobro ostrugao - na svu srecu kaciga glavu cuva.
Da ne bi mislili da sam ja prosao lisho

- vozimo skroz sporo, ono kotrljamo se, po ravnom i sirokom putu, i po sred puta izvor je napravio poprecni kanal kroz koji tece voda...De5tr0 nonsalantno prodje, ja nonsalantno napravim pad i duboki sklek a Fuel salto. Bilo je efektno
Nije mi dlaka s glave pala, ali da nisam stavio ruke ispred sebe i amortizirao pad, zakucao bi se glavom i prsima u pod i dobrano se pokrsio.
Isprobavao sam skuziti kak je prednji kotac tako zapeo kao da je u zid udario, ali nista (gurao sam bajk naprijed-nazad preko te grabice i uvijek prodje) - to sto se dogodilo nema teorije da se moze dogoditi. Brzi refleksi su spasili stvar