Danas je meni, Niku i kolegi bilo zanimljivo

Ni padova nije nedostajalo, read on.
Penjali smo se dobrim tempom, ukupno pedaliranja od sebe doma na Malešnici do Lugarnice sam imao ispod 2h. No realno vrijeme je bilo cca pola sata više jer smo se dosta odmarali, čekali frenda, skupljali potoke koji su se slijevali s mene i tako
Ponio sam fotić, ovaj puta napunjen, ali nisam nešto pretjerano slika okinuo jer je bilo zabavno
Na izvoru smo se napojili i još malo nas je dijelilo do vrha, Nik je uletio u fotku
Na vrhu sam pojeo sendvičak, 2 štrudlice, Nik je apstinirao jer je otežao od uskršnjeg ručka (ko da ja nisam

), malo je probavao fullface kacigu, izgleda badass
No onda mu kaciga nije htjela sić s glave, prevelka mu je
Motorizacija:
Spust je krenuo usponom

Do tomislavca, pored postaje žičare, opremanje i 9kom do Grafičara. Nastavili smo 8icom dalje.
Prekrasno kao i uvijek, no za novaka je i ovaj lakši spust bio ubojica. A ne mogu niti reći da nema zeznutih dijelova.
Na istom mjestu je i mene skoro bacilo, ali sam se uspio nekako izvući, Nik je imao bolji pogled na moju situaciju, dok je zadnji kolega očešao svoju fullface kacigu pošteno.
U donjem dijelu 8ice je bilo 10ak planinara, inače cijelim putem skoro nikoga, pa smo jednog ugrabili da okine fotku dok čekamo razbijenog frenda
Još malo random prirode i Nika:
Dolazi ratnik!
I to bi bilo to sa fotkama.
Izašli na ponikvama, odmah na glavicu i kroz kanal prema dubravici, gdje sam ja pobrao granu akacije sa ogromnim trnjem u glavu pa sad imam porezotinu na nosu i oko njega
Kolega, kao što se vidi, se fino spičko, al niš strašno, živ je.