View Single Post
Staro 25.04.2011., 00:58   #9732
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Sutra ili ne idem na Sljeme ili idem rano ujutro, oko 8h, s obzirom da do 12h moram biti doma. Tako da vi onda uživajte kasnije bez mene .

@ Igor Volkin
Svi bicikli su doista - jednaki po opremi. Niti jedan ne odskače nit za milimetar. A što je žalosno, nisu mali novci u igri. Svjestan sam da su to ženski bicikli, ali razina opreme je stvarno niska i mene iskreno zanima koliko će trajati takav bicikl bez da ga se imalo jače vozi. Ja bih ti sugerirao uzeti nekog tko zna malo o djelovima za bicikl, dati mu da pogleda ove linkove što si ih dao i da onda otiđete do Intersporta pogledati Genesise i Nakamure. Ja sam uvjeren da ćeš tamo za te novci naći bolji bicikl nego bilo koji na ovim linkovima. Ili dobiti najviše za iste novce.

Možda bih još kao najboljeg stavio zadnji, Giant Boulder. On ima Tourney opremu (koja je najniža Shimanova oprema), a siguran sam da će u Intersportu ako bude kakva akcija, biti nešto sa Acera/Alivio možda opremom.

Ako nemaš tu mogućnost, neka žena odabere ono što joj je najudobnije i što joj se najviše sviđa. Pa makar to značilo da ćeš biti celi dan po dućanima . Posebno neka kod takvih volana pazi na udobnost sica (iako su na većini bajkova fotelje a ne MTB sicevi koji ubiju guzicu), jer to ako joj ne paše ili će brzo mijenjati ili se neće uopće htjet voziti.