Za MacOS sam ti totalno glup, ali sto se tice telneta, komande za Thomsona su ti sljedece (bez navodnika

):
Disconnect: "
ppp ifdetach intf=Internet"
Connect: "
ppp ifattach intf=Internet"
Vidim da si se logirao preko telneta, pa ti u tom slucaju bi trebao ovako izlgedat ekran na terminalu:
(kod mene je ST780 router, ali bi trebalo i kod tvog bit isto, osim ovih brojeva i naziva routera)
Code:
Username : administrator
Password : *******
------------------------------------------------------------------------
______ SpeedTouch 780
___/_____/\
/ /\ 6.2.29.2
_____/__ / \
_/ /\_____/___ \ Copyright (c) 1999-2007, THOMSON
// / \ /\ \
_______//_______/ \ / _\/______
/ / \ \ / / / /\
__/ / \ \ / / / / _\__
/ / / \_______\/ / / / / /\
/_/______/___________________/ /________/ /___/ \
\ \ \ ___________ \ \ \ \ \ /
\_\ \ / /\ \ \ \ \___\/
\ \/ / \ \ \ \ /
\_____/ / \ \ \________\/
/__________/ \ \ /
\ _____ \ /_____\/
\ / /\ \ /___\/
/____/ \ \ /
\ \ /___\/
\____\/
------------------------------------------------------------------------
{administrator}=>ppp ifdetach intf=Internet
{administrator}=>ppp ifattach intf=Internet
{administrator}=>
Znaci prva komanda ti prekida Internet konekciju a druga opet pokreće, sto se tice skripti za MacOS tu ti stvarno nemam pojma, ali vjerojatno imas uputa na netu kako slozit neku skriptu. Znaci slozis si skriptu koja pokrece telnet, upisuje adresu routera (vjerojatno 192.168.1.1) upisuje username/password i onda ove dvije komande i na kraju izlazi iz routera. Kad slozis skriptu onda samo naredis jDownloaderu da je pokrene kad mu treba reconnect.
Eto, nadam se da ces uspit to sredit, ako uspijes, napisi ovdje kako, mozda ce jos nekome trebat.
Citiraj:
Autor Pinudija
Imam isti modem, samo kod AMISA i nikako ne mogu napraviti reconnect kako ste vi opisali.
Meni se pokrene tst10.exe (ali ništa ne piše na crnom ekranu), ali ništa dalje. Probao sam mijenjati user i password ali nula bodova.
|
Tebi je router od AMISA? Onda moras i promijenit adresu routera u
192.168.1.254, znaci na vrhu onog "
reconnect.txt" filea stavi da ti je adresa routera
192.168.1.254 i trebalo bi radit...