View Single Post
Staro 22.04.2011., 16:15   #1609
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
U Heyselu su obje skupine navijača bile krive. Što Juventusovi, što Liverpoolovi. 5 godina su komotno mogli dobiti i Talijanski klubovi.
Ali nisuuuuuu,sud je dokazao da su engleski navijači napali brojčano slabije talijane....a ako uzmemo postotak huliganizma sredinom 80ih u engleskoj potom u italiji....i orangutanu može biti jasno što je bilo. Ako su obje skupine bile krive,zašto su smao kod 39 mrvih nađene talijanske putovnice? Možda zato jer su englezi trenirali skok motikom preko stampeda? Reko bi ti kako si tako isto mogao rec u kontekstu Vukovara,ali necu da ne rasp*zdim Jelca

Citiraj:
I prilično ljigavo razmišljanje, kao da Hillsborough nije ni bitan, jer se dogodio Heysel.
Isto ko i ono tvoje gore da su i talijani podjednako krivi za smrt vlstitih 39 navijača

Citiraj:
Da ne spominjem kako je ta nesreća zapravo približila ova dva kluba.
OK,ovome bi Mamić reko: prestani lagat ovaj napačeni narod!!!!
Zbližile su klubove pare i prijetnje uefe da si predsjednici moraju dat "french kiss" dok bude minuta šutnje....

Necu sad nabrajat kolko sam puta bio što na Delle Alpiju ili Olimpijcu,ali i na telki si mogao vidjeti transparente Juvea

-transparent: "zaboravit nikada,oprostit nikada"
-okrenuta leđa 40.000 ljudi na domacem terenu,4000 ljudi na Anfieldu(talijana naravno) tokom minute šutnje....
-ovo nebi ni komentirao

tolko o tome da se netko tu zbližio....

Moš o svemu spikat ovdje,samo se Torina nedotići jer sam tamo ko moja baka u Samoboru

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 22.04.2011. u 16:32.
trouble je offline