View Single Post
Staro 21.04.2011., 23:13   #1604
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Imaš statistiku na guglu, pa pogledaj omjer pobjeda i poraza u međusobnim susretima kroz povijest, gol razliku, trofeje i sl.. I da, bilo je 11-2 jednom za Real (42' ili 43'), no ako me je što životno iskustvo poučilo a to je da nikad ne ulazim u raspravu s navijačem Bracelone (pogotovo s onima koji su počeli biti "fanatični navijači" s erom Ronaldinha) tako da ono..
Barca je pošteno pobjedila 5-0 i sve to, složio bih se da je u prvenstvu bolja i da ima bolje rezultate zadnje 2 godine, no ipak je RM najtrofejniji klub u povijesti, proglašen od strane FIFA-e najboljim klubom 20. stoljeća i što još ne...
Za Barcu navijam još od 2001 godine kad sam bio klinac (od Championship Managera 00/01 - mislim da je taj bio ). Nisam fanatični Ronaldinjovac. God damn, Barcin avatar imam otkad sam se registrirao tu na forumu, i nikad ga nisam ni mijenjao. I nisam ni pokušavao ući u nikakvu raspravu, nego samo ukazati još jednom na 5:0 . Za Barcu navijam zbog njenog stila igre. Kod njih nećeš vidit nabijanje lopte na drugi kraj terena, koliko god neki to nazivali taktikom i šta ja znam.
John Creasy je offline